diumenge, 21 de setembre del 2008

La República dels Estats Units Socialistes d'Amèrica

En una demostració de l'esperit revolucionari que ha de guiar a tot bon proletari, el camarada George Bush ha decidit posar de nou en marxa el gloriós aparell comunista de la Reserva Federal. Ha continuat col·lectivitzant els mitjans de producció del país per a major glòria de la República dels Estats Units Socialistes d'Amèrica.


Estic parlant de la nova intervenció per salvar una altra entitat bancària, aquest cop AIG. Continua doncs la construcció de la República Popular d'Amèrica. Això sí, un socialisme per a rics, gent amb contactes i personatges de Wall Street. Però sembla que el camarada Bush no agrada a la gent de Libertad Digital. Els ideòlegs iluminats de LD asseguren que el culpable d'aquesta crisi mundial és precisament l'intervencionisme. La culpa és de la legislació dels bancs d'inversió i la voluntat de regular els hedge funds no farà més que empitjorar el problema.

Si l'intervencionisme és el problema perquè la crisi ha esclatat a un dels països més desregulats del món? Si l'intervencionisme és el problema perquè els sectors amb més intervenció no han tingut problemes?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Apreta més amb el tema crisi, ens interessa!
Has vist l'entrevista a Stiglitz del Negocios (suplement del Pais)?

Carlos ha dit...

Doncs no l'he vist. No la llencis i quan ens veiem em portes el suplement tros de quòniam!

Anònim ha dit...

juju, doncs a mi m'hagués molat més que no haguessin fet res de res, perquè llavors això hagués fet un megapet QUET CAGUES.

I sempre mola dir que has viscut una crisi com el crack del 29.

El més trist de tot són aquest grup reduït d'executius (posa-li 100 com a màxim) que durant 10 anys aprofitant el palanquejament s'han fet mega rics (milers de milions de dòlars) i que ara això ho hagi de pagar el contribuent.

Això només mola si ets un d'aquests executius. Ara retiro dorado i ale.

Anònim ha dit...

Aix... aquests americans. Exporten un sistema capitalista agressiu, fan la guerra contra aquells que son comunistes i socialistes... i ara que tot s'envà a norris... foten mà dels contribuyents i tot per un "mal menor". Potser el que necesita EEUU (i la resta del món en definitiva) es un MAL MAJOR, que tot faci catacrocker i que es vegi com no nem bé i que cal tornar a principis mes humanitaris i menys monetaris.

FUCK ALL!! si el que es puteja es el ric el pobre només ho veu per les noticies. "Putejem" al pobre per un nou ordre mundial JODER!!! Digueu SÍ als CATACROCKERS Bancaris, de Constructores i tots aquells engranatges de fer pasta!!

GeRM_FuCK_aLL